preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników


  • 1
  • 2

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.07.2016
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Jestem bardzo mile zaskoczona platformą 6ka.pl. Wykorzystana metoda nauczania jest bardzo prosta ale zarazem efektywna. Na pewno wykupię dalszy kurs. Pozdrawiam

Natalia
lat 28, Kwidzyn, nataliapawlowska...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.09.2015
IP/Host: *.Red-81-37-46.dynamicIP.rima-tde.net
Teraz już wiem, co miał na myśli Enrique Iglesias gdy śpiewał "Es que yo sin ti, y tu sin mi. Dime quién puede ser feliz - esto no me gusta". :-))

Martyna
lat 21, Glinojeck, litwin...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.02.2015
IP/Host: *.10.80.31
Zawsze byłem przeciw wszelkeigo rodzaju kursom on-line, ale po lekcach próbnych od razu zdecydowałem sie na gruby pakiet:) Ciężko powiedzieć co konkretnie czyni ten portal lepszy, ale na pewno od razu złapał mnie ten sposób konstrukcji lekcji, łatwość przyswajania i przejrzystość lekcji. Ogromnie polecam ten portal, bo po prostu uczy języka, a nie prowadzi kursy:)

Bartosz
lat 24, Leicester, barteks...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.10.2014
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Od nie dawna zaczęłam uczyć się hiszpańskiego. Mieszkam w Polsce ale mam nadzieję , że ten język bardzo mi pomoże. Dzięki tym kursom Potrafię zrozumieć hiszpański. Naprawdę bardzo , Wam dziękuje :)

Weronika
lat 15, Kraków, weronika.pol...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2014
IP/Host: *.play-internet.pl
Jestem zachwycona kursem. Poprzednio uczyłam się z innego programu ale wielu rzeczy nie rozumiałam.Byłam na poziomie średnio zaawansowanym a miałam podstawowe braki. Obecnie postanowiłam porządnie wszystko powtórzyć od samego początku.Pani Kasia fantastycznie tłumaczy i zwraca uwagę na intonację. Mam nadzieje, że moje zdania brzmią po hiszpańsku. Jedynie z czym mam problem, to z ćwiczeniami z tłumaczeniem na polski.Gdy nie mam opcji korzystania z hiszpańskiego alfabetu nie wiem jak poprawnie napisać i ciągle wyskakuje mi "błędna odpowiedź". Podobno jest jakaś możliwość pisania hiszpańskich liter na polskiej klawiaturze. Może ktoś mógłby mi pomóc i poradzi jak to się robi.Pozdrawiam

leonarda
lat 58, warszawa, kroc...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2014
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Zawsze chciałam uczyć się języka hiszpańskiego. To piękny język. Mam tylko 10 lat, ale te zadania są bardzo proste. Zachęcam do dalszej nauki!

Gabriela
lat 10, Warszawa, kakat...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2013
IP/Host: *.CNet.Gawex.PL
Hiszpański jest super:-)Moja ciocia mieszka w Madrycie i nigdy nie potrafiłam jej zaskoczyć znajomością z językiem hiszpańskim:-)Ten kurs...mam taką nadzieję...może mi w tym pomóc:-)
BARDZOPIĘKNIEDZIĘKUJĘ:-)

Patrycja
lat 13, Brody, sandra.jachyms...@onet.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2013
IP/Host: *.designadv.eu
Doskonały kurs. Polecam i czekam niecierpliwie na III część.

Dawid
lat 36, Kołobrzeg, hidalgo...@tlen.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.09.2013
IP/Host: *.in.net.pl
Jestem Sylwia, jestem w 1 klasie gimnazjum, dopiero zaczynam się uczyć hiszpańskiego. na początku, w szkole z hiszpańskiego nie rozumiałam gramatyki i trudno było mi się nauczy większości słówek, wymowa też była trudna. na razie potrafię więcej niż wymaga tego nauczyciel ale to przez to że byłam tak ciekawa dalszych lekcji... dzięki tej stronie dostrzegłam jak wspaniałym językiem jest język hiszpański. jego nauka po prostu sprawia mi przyjemność. a to wszystko właśnie przez tą stronę, dziękuję...

sylwia
lat 13, tarnów, juchasylw...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.05.2013
IP/Host: *.toya.net.pl
Długo nosiłem się z zamiarem wykupu pierwszej części kursu i muszę przyznać ze jestem mile zaskoczony.. Materiał w lekcjach, które wymagają wykupu jest dużo obszerniejszy aniżeli jest to w lekcjach pokazowych. Naukę w ten sposób traktuje jak element relaksu- zgodnie z zasadą moich nauczycieli od języków obcych 15 minut dziennie codziennie!
Nie miałem wcześniej styczności z tym językiem. Z chęcią będę korzystaj z kolejnych części kursu jeżyka hiszpańskiego
Nie ukrywam, że również interesowałby mnie kurs języka szwedzkiego.

Arkadiusz
lat 26, Łódź, sz-arkadiu...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2013
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Po prostu Super! Łatwa nauka! Zachęcę koleżanki;)

Alicja
lat 13, Lilka9...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Szukałem w miare taniego i dobre kursu nauki Hiszpańskiego i znalazłem!!!!
Polecam wszystkim którzy chcą rozpocząć przygodę z tym językiem!!!!! WARTO

Maciej
lat 22, warszawa, pindormaci...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2012
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Świetny kurs bardzo pomocny w nauce języka odrzuca wykute regułki gramatyczne a uczy i pomaga w porozumiewaniu się polecam :)

Ada
lat 18, Żaru, biaebi...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.01.2012
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Bardzo dobry kurs. Można się wiele nauczyć w krótkim czasie. Polecam

Agnieszka
lat 18, Warszawa, agapanst...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.01.2012
IP/Host: *.toya.net.pl
Super Strona nidlugo planuje zakup pelnej wersji skladajacej sie z 2 czesci
normalnie gadam jak hiszpan :)

Jacek
lat 17, Łódź, crysis19...@yahoo.co.uk

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Jestem bardzo zadowolona. Mam 10 lat, ale przy takim kursie to dziecinnie proste. Tak ciekawie się tego uczy , że prawie połowę klasy nakłoniłam z moją przyjaciółką do nauki tego pięknego języka. Jestem bardzo zadowolona. Wymowa jest dokładna. Zupełnie jakby hiszpanka to mówiła.
pozdrawiam panią kasię
-Michalinka

Misia
lat 10, Rzeszów , misia2001...@buziaczek.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.05.2011
IP/Host: *.range86-135.btcentralplus.com
SUPER kurs!! bardzo fajnie ułożone lekcje aż miło się uczy :)

Jaroslaw
lat 37, Dungannon, jgurgul...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.03.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczę się tego języka od niedawna. 6ka.pl jest bardzo pomocna. Korzystam z niej z przyjemnością. Miałabym jednak pare propozycji, a mianowicie fajnie byłoby, gdyby na stronie znalazły się jakieś choćby krótkie teksty z danego języka, może jakaś prosta piosenka, którą można by przeanalizować, ale decyzję zostawiam oczywiście administratorowi strony.

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających lub korzystających z kursów.

Monika
lat 18, monika24...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.03.2011
IP/Host: *.173.47.175
Perfekcja! Ze wszystkich internetowych kursów ,ten jest bez wątpienia najlepszy.Gratulujęi dziękuję ,czekam na kolejne lekcje

Dariusz
lat 37, Poznań, Dalam...@vp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.03.2011
IP/Host: *.3s.pl
Z zawodu jestem nauczycielką języka angielskiego. Uczę w LO oraz w gimnazjum, a także w szkole prywatnej oraz we własnej. Po ukończeniu UŚ w końcu znalazłam odrobinę wolnego czasu, aby wreszcie zacząć uczyć się języka hiszpańskiego. Jestem maxymalnie zadowolona. Bałam się tego ponieważ sama osobiście jestem bardzo wymagającym nauczycielem oraz mam kilka sprawdzonych metod, którymi sama nauczam. Kurs jest profesjonalny i bardzo dobrze przygotowany. Na prawdę SUPER!

Mam tylko ogromna nadzieję, że powstanie 3-cia część hiszpańskiego-osobiście bardzo o to zabiegam.

Agnieszka
lat 25, agafon...@poczta.fm

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.02.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam, kurs jest świetny, wszystko jest bardzo dobrze wytłumaczone a nauka tego pięknego języka to czysta przyjemność. Jestem za wprowadzeniem modułu do nauki słówek, bo myślę że to będzie bardzo pomocne w nauce - większa znajomość słówek = bogatsze słownictwo = lepsza znajomość języka. Mam tez taką sugestię, aby umieścić na stronie listę wszystkich czasowników nieregularnych razem z odmianą, myślę że to także byłoby bardzo pomocne. Pozdrawiam Panią Kasię :)

P.S. Będzie trzecia część kursu hiszpańskiego?

Lena
lat 15, lenusia...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam!
Zakupiłam I Stopień Kursu Hiszpańskiego i jestem z niego bardzo zadowolona. Znam bardzo słabo hiszpański i jest to super kurs nie tylko dla początkujących ale i dla tych co chcą utrwalić nabytą wcześniej wiedzę i zdobyć nową.
Mam nadzieję, że będzie też 3 Stopień oraz zostanie wzbogacona możliwość utrwalania materiału przez różnego typu dodatkowe ćwiczenia, gdyż jak wiemy powtórki są bardzo ważne aby utrwalić na 100% raz nabytą wiedzę.
Dziękuję za profesjonalny kurs. Pozdrawiam.

Grażka0119
grazka01...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.10.2010
IP/Host: *.net.pbthawe.eu
Kurs b. dobry, czekamy na kolejną część!

Adam
adamm...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.06.2010
IP/Host: *.suwalki.vectranet.pl
Bardzo podoba mi się ten kurs, mam parę innych stron z hiszpańskim nie płatnych, uczę się na tym i na innych stronach ,jest mi o wiele łatwiej będę się uczyć dalej tego pięknego języka .Pozdrowienia da tych co kochają ten język

karol
lat 16, suwałki, al191...@onet.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.06.2010
IP/Host: *.66.197.36
Cieszę się że natknęłam sie na tak fantastyczny i kompletny kurs internetowy!! Brak limitu w korzystaniu, dostęp do nauki 24/h o każdej porze dnia (koniec z męczącymi dojazdami na kursy organizowane przez szkoły językowe i dostosowywanie się do ich grafiku zajęć)to zdecydowane plusy które przemawiają za tym by rozpocząć naukę z 6ką.pl !!: ).Tutaj sama decyduję kiedy i jak intensywnie chcę się uczyć. Jedyne co musimy z siebie dać , to odrobinę motywacji i systematycznośći. Lekcje są ciekawe, logiczne, i oferują to czego zwykły podręcznik nie zapewnia: poznaję nowe słownictwo i od razu uczę się jego wymowy osłuchując się z obcym językiem ( nie muszę tracić czasu na szukanie w słownikach transkrypcji). O kursie mogłabym mówić w samych superlatywach. Z 6ką.pl poznaję już 3 język obcy w sposób SZYBKI, SKUTECZNY i PRZYJEMNY i CO NAJWAŻNIEJSZE WIDZĘ REZULTATY MOJEJ PRACY:D


Ania
lat 24, Kraków, annajam...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Hola! Jestem naprawdę mile zaskoczona tym kursem. W szkole mam język niemiecki, który uwielbiam a dodatkowo uczę się angielskiego. Miesięcznie wydaję dość dużo pieniędzy na te dwa języki. Od dawna chciałam się zacząć uczyć hiszpańskiego. Zawsze gdy chciałam się zacząć uczyć mama mnie odwodziła od tej myśli. Teraz gdy mam ten kurs uczę się za niską cenę i kiedy i jak chcę. Planuję w wakacje skorzystać z kursu języka włoskiego :)

Marta
lat 15, Jarocin, kaczmarek.mar...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.03.2010
IP/Host: *.centertel.pl
Cześć! Dopiero co zaczynam się uczyć tego pięknego języka on-line i muszę przyznać, że na razie bardzo mi się ten kurs podoba. Można dysponować swoim czasem, uczyć się kiedy chce i ile chce! Jest to zatem bardzo elastyczna forma nauki języka, a dzięki nagraniom pani Kasi uczę się jednocześnie wymowy poszczególnych słów. Po prostu Bajer:)

Aleksandra
lat 19, Nowy Tomyśl, Olka17...@tlen.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.02.2010
IP/Host: *.chello.pl
Przypadkiem weszłam na tą stronę i nie miałam zamiaru uczyc sie hiszpanskiego teraz gdy juz pobrałam kurs ciesze sie ze potrafie nastepny jezyk i planuje zakup nastepnego kursu tym razem chyba japońskiego ;P

Martyna
lat 14, p.piek...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.02.2010
IP/Host: *.174.164.23.dyn.user.ono.com
Pani Kasiu,mieszkam w Hiszpanii od dwoch lat i pomimo tego ze pracuje tu i mam kontakt z jezykiem na codzien
musze przyzanac,ze ten kurs bardzo mi pomogl,szczegolnie od strony gramatycznej.
Czekam na trzecia czesc z niecierpliwoscia.
pozdrawiam Angelika

ANGELIKA
lat 35, GIRONA, angielka1...@hotmail.es

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2010
IP/Host: *.146.236.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl
Ten kurs jest super!!!!!!!Razem z siostrą już po pierwszej lekcji,gadaliśmy jak Hiszpanie:).Dzięki tej stronie,nie muszę zapisywać się do jakiejś szkoły językowej.Podobają mi się też metody uczenia.

Michał
lat 12, Mońki, michi3...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.12.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Zawsze wydawało mi się, że język hiszpański jest bardzo niewyraźny i zbyt szybki, żeby cokolowiek z noego wychwycić. Okazało się, że nie jest taki trudny. Dlatego bardzo dziękuję.

Szymon
lat 13, Płochocin, szymon.ryt...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.11.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kasia to moja ukochana Profesora,która cierpliwie uczyła mnie hiszpańskiego przez kilka lat!to dzięki Niej zaczęłam mówić en espańol,choć opór miałam duży.Kasiu! lekcje muzyczne są super pomysłem,świetnie to zrobiłaś..Viva Kasia!!!!

Margarita
Kraków, margo...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.11.2009
IP/Host: *.dynamic.dsl.as9105.com
Umiem już Angielski i to nawet dobrze (mieszkam w Szkocji już 4 lata) i ogólnie ten język jest bardzo łatwy. Mam mnóstwo przyjaciół i nawet jak powiem coś nie tak albo jak czegoś nie zrozumiem (co zdaża się bardzo żadko) to trochę się pośmiejemy ale potem mi wytłumaczą. Języka Niemeckiego uczyłam się w klasach 1-4 podstawówki ale niedużo pamiętam. Super język i bardzo bym chciała się ni swobodnie porozumiewać. Francuskiego się uczę w szkolę (po angielsku) ale nauczycelka jest okropna i zajmuje nam 3 miesiące opanowanie materiału który dalibysmy rade opanować w 3 tygodnie (gdyby nie nauczycielka). Hiszpański. Podobno strasznie duzo ludzi mówi tym językiem a poza tym może pojadę na wakacje do Hiszpanii. Byłoby super gdybym mogła się z nimi dogadać. Włoski! Italia! Zawsze chciałam jechać do Włoch. Co ja bym dała by nauczyć się tego języka. Jak skończe Hiszpański to napewno go wykupię. A Rosyjski. Rodzice trochę go umieją ale tak aby mnie nauczyć to nie. Zresztą nie są pewni czy dobrą znają wymowę i w ogólę.
Naprawdę super kursy. Ja to bym wszystkie wykupiła. Niestety nawet ktoś kto ma talent (a jak twierdzi większość koleżanek, kolegów, nauczycieli i rodziny to ja też ten talent mam) to nie da rady 7 językom naraz. (Bo ja też strasznie bym chciałą Holenderski) A poza tym jeszcze jest szkoła, a ja się trochę interesuję fizyką, historią i matematyką, no i sztuką. I trudno mi znaleźć czas nawet na Hiszpanski.
Jeszcze raz dziękuje! A kurs wcale nie jest taki drogi (jak to nie którzy piszą)

Zuzia
lat 13, tomekkornaszews...@googlemail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.11.2009
IP/Host: *.dynamic.dsl.as9105.com
Od dawna fascynuję się językiem Hiszpańskim a ten kurs pomaga poznać mi nowe wyrażenia, gramatykę i słowa. Lekcje są bardzo dobrze wytłumaczone a ćwiczenia po każdej lekcji i powtórzenia na początkach pomagają utrwalić wiedzę. Bardzo dziękuje pani Kasi.

Zuzia
lat 13, tomekkornaszews...@googlemail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Chciałbym zachęcić do kursu hiszpańskiego na szóstkę. Zasadniczą zaletą tego kursu jest możliwość nauki on-line w dowolnym zakresie czasowym.
Można uczyć się intensywnie poświęcając 30minut dziennie lub na luzie po 10minut dziennie. Kolejne lekcje są bardzo dobrze opracowane. Wszystko dokładnie wyjaśnione jest po polsku a poza tym można posłuchać wymowy
każdej partii lekcyjnej. Ponadto w dziale ćwiczeń można wszystko powtórzyć i zapisać. Na koniec można zapisać własne notatki z lekcji.
Jestem nauczycielem angielskiego, ale postanowiłem nauczyć się hiszpańskiego. Jadę na wakacje do Hiszpanii. Na pewno się przyda. Jako pedagog mogę z całą odpowiedzialnością polecić ten kurs. Jest OK.

Zbigniew
lat 49, Warszawa, oks...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.07.2009
IP/Host: *.117.22.4
Jestem na Tak! :) W miarę dobrze posługuję się językiem angielskim, znam także trochę niemiecki, którego uczyłam się przez kilka lat w liceum. Zawsze jednak chcialam nauczyć się też hiszpańskiego. Niestety zawsze na drodze stawał mi brak czasu, a kiedy już trochę go miałam to wolałam inwestować w języki, których już wcześniej się uczyłam. Dzięki 6ka.pl mogę uczyć się hiszpańskiego bez konieczności regularngo uczęszczania na zajęcia. Uczę się kiedy chcę, o której chcę i jak długo mam siłę. Jest to duży plus w porównaniu do tradycyjnych zajęć w szkole. Daje możliwość opanowania podstaw języka za przystępną cenę. Świetny kurs e-learningowy! Dobrze opracowany, wszystko jest wytłumaczone, nie pozostają niedomówienia. Uczeń, który nigdy nie miał styczności z danym językiem może śmiało z niego korzystać. Znacznie przewyższa książkowe samouczki, w które są dobre dla osób znających już podstawy języka, a nie startujących od początku. Nie wymaga też używania kaset/płyt, które trzeba przewijać. Bardzo wygodne jest to, ze pod każdym słowem/zdaniem znajduje się mp3 z wymową! Polecam!

Iza
lat 25, Warszawa, wiwisekcja1...@poczta.onet.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2009
IP/Host: *.63-88-b.business.telecomitalia.it
przez przypadek znalazlam na stronie naszej klasy ten link i bardzo sie ciesze poniewaz chcialam juz od dawna znalesc kurs jezykowy przez internet...swietna sprawa

beata
lat 30, wlochy, s.beata.k...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2009
IP/Host: *.33.62.123
Świetna sprawa ten Hiszpański! Miałem kupić francuski a przez pomyłkę kupiłem Hiszpański. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Lekcje muzyczne to szczał w dziesiątkę! Proponowałbym jakieś Hiszpańskie klasyki (La Bamba?).

Tymian
lat 27, tym...@interia.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.06.2009
IP/Host: *.chello.pl
wszystkie pozytywy są juz wypisane;)
i JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA nauką w formie Lekcje Muzyczne!!!!!!!!
super jest całe wykonanie!
liczę na więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i już nie mogę się doczekać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Marta
lat 21, Katowice, brit...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2009
IP/Host: *.aster.pl
Zawsze chciałam uczyć się hiszpańskiego, ale nigdy nie mogłam się do tego zabrać. Zaczęłam szukać jakiś kursów internetowych i trafiłam na tą stronę. Zaczęłam uczyć się Hiszpańskiego i wykupiłam sobie kurs podstawowy. Moja mama widzi postępy i jest zadowolona że wydała 29 zł na moją naukę.

Katarzyna
lat 12, Warszawa, jasic...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.06.2009
IP/Host: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl
TO JEST EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A lekcje muzyczne są genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy mogłaby pani zamieścić taką lekcję z jakąś piosenką Marii Isabel np. El mundo al reves, Angelitos, Antes muerta que sencilla, De que vas albo Onde vas Marisabel? O albo Mi limusin

BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO PROSZĘ!!!!!!

Kiki
lat 13, takie malutkie, lolololo...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.06.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
kurs wspanialy, nauczycielka super.

Agnieszka
lat 35, Mainz, aniolla...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.05.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
hej ten język jest suuper zawsze marzyłam żeby się nauyczyc tego jezyka a właśnie juz koncze 13 lekcje kursybdla poczatkujacych wielkie dzieki jest swietna tastronka polecam...:)

Magdalena Maria
lat 12, Chełm, madzixx...@amorki.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
jestem bardzo zadowolona że tutaj się znalazłam bardzo marzyłam o nauce hiszpańskiego a to dzięki tej stronie możliwe mam nadzieje że za jakiś czas napiszę wam że dzięki tej stronie umiem ten wspaniały język

Marzena
lat 19, polonia.miacoluc...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.03.2009
IP/Host: *.cpe.net.cable.rogers.com
Drga Kasiu co za wspanily kurs , u mnie jest prawie polnoc wiec nie moge juz kontynowac, bylem w Barcelonie,Tarogonie i okolicach w paru krajach na karaibach i chce sie nauczyc tegojezyka, we wrzesniu jedziemy do Hiszpani z grupa przyjacil-Madryt-Barcelona, pozdrawiam, bede sie pilnie uczyl, Marek

Marek
lat 53, Toronto, techma...@rogers.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.03.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hej myśle ze to jest bardzo przydatny kurs ... sczerze myslalam ze ten jezyk jest troche latwiejszy bo te wszystkie slowka sa takie do siebie podobne a ja dopiero zaczynam .. ale jak narazie mam same 6 :) Ale polecam...Bradzo fajne.

Magdalena
lat 12, Lublin, madzixx...@amorki.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 16.02.2009
IP/Host: *.forcenet.com.pl
Kurs jest super, zawsze chciałam nauczyć się hiszpańskiego, ale nie miałam czasu, a tak mogę dobrze spożytkować trochę czasu przed kompem... xD Mam jednak jedno zastrzeżenie i jak widziałam nie jestem jedyna. Otóż, chodzi mi o wiele możliwych odpowiedzi. Jak napiszę już jedną poprawną odpowiedź, powinno to być jakoś liczone, a nie, że muszę napisać wszystkie z "*" i "/". To trochę skomplikowane, a ja lubię być chwalona ;PP

Agnieszka
agniesz...@tlumaczniemiecki.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Myślimy że to prawdopodobnie jakieś drobne nieporozumienie. Znaki "/" oddzielają od siebie potencjalnie poprawne odpowiedzi i oczywiście że wystarczy wpisać w pytaniu tylko jedną z tych odpowiedzi, aby mieć podpunkt ćwiczenia zaliczony. Znak gwiazdki "*" natomiast oznacza że w tym miejscu można wpisać cokolwiek i program nie będzie tego sprawdzał (np. tam gdzie można wpisać dowolne imię itp).

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2009
IP/Host: *.chello.pl
Zaczełam sie uczyc niedawno,nawet mam korepetytorke,ale powiem tak....,wiecej sie nauczyłam z tego kursu niz z korepetytorem,wiec polecam kazdemu,jest super!!!!!!!

maria
lat 39, mariola70_70_...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Hej ;) Ja właśnie zaczęłam z hiszpańskim. Mam zamiar namówić mamę żeby mi wykupiła pakiet bo od zawsze chciałam się nauczyć tego pięknego języka :) Mam nadzieję, że ten kurs mi to umożliwi. Trzymajcie kciuki!

Ola
lat 15, Brudzew, olunia...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2008
IP/Host: *.Red-79-144-227.staticIP.rima-tde.net
Kurs jest rewelacyjny!!!Musze powiedziec ,że nie spodziewalem sie ze bedzie az tak dobry-pozdrawiam.

Jozef Grzegorz
lat 39, Barcelona, jg...@o2.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię